Diversos factors han contribuït a l’augment de llocs de treball a La Fageda, gairebé fins els 230. El mes de setembre va entrar en funcionament la nova planta d’elaboració de gelats a Badalona, inversió que ha suposat mantenir la feina a 9 persones que provenien de l’antiga fàbrica fallida, 8 de les quals presenten discapacitat intel·lectual.

D’altra banda, La Fageda, a través de la seva Fundació de Serveis Assistencials de la Garrotxa, ha promogut el servei d’inserció a la comunitat adreçat a persones amb risc d’exclusió social, generant noves oportunitats de feina per a gent de la comarca.

Per últim, l’inici de l’activitat de creació i elaboració d’objectes de regal ha contribuït a mantenir llocs de treball que es podien perdre com a conseqüència de la crisi dels vivers forestals, i fins i tot n’ha creat de nous.