A hores d’ara s’estan qüestionant les bases sobre les quals s’ha creat l’empresa tradicional, basada més en el capital i en el mercat que no pas en les persones i els valors. Valors. Un terme fins fa poc reclòs en el pensament filosòfic i acadèmic, absent dels fòrums empresarials, que ara està en boca dels líders polítics i econòmics mundials. Un terme que ha esdevingut un principi inspirador de no poques reformes que s’estan adoptant tant a nivell nacional com internacional. Què ha passat? Sens dubte, el recent terrabastall financer mundial, esdevingut social i polític, ha impactat en el món de les idees. A la present Jornada, volem aprofitar aquestes ones positives per reformular l’empresa des de noves bases o sobre una base renovada. Aprofitant la posició privilegiada i la candent actualitat que està adquirint l’economia social en totes les seves dimensions, proposem un debat atractiu i solvent que, de ben segur, atraurà un públic plural, donant a conèixer un model d’empresa que és el que compartim en el si de Clade.

Accediu al llibre de la IV Jornada Repensar l’empresa des dels valors Quins valors faran sostenibles les organitzacions?