Una quinzena de ramaders d’Irlanda han visitat darrerament la CPV per conèixer de primera mà com la cooperativa comercialitza els seus productes. Els ramaders irlandesos estan avaluant la possibilitat de comercialitzar la seva producció de carn de porc a través d’una marca pròpia. També es plantegen l’opció de crear establiments propis de comercialització.

Per altra banda l’assessora del programa anglès Farmer’s Market, Rosemary Hoskins, va visitar la CPV, per saber com la Cooperativa ha posicionat els seus productes al mercat i com han arribat al consumidor. Farmer’s Market és un moviment nascut amb la intenció que els agricultors anglesos de cada zona venguin els seus productes directament al públic.

L’any 2005 la cooperativa es va introduir al món de la distribució d’alimentació creant les botigues Plana de Vic amb l’objectiu de buscar una via de sostenibilitat per al futur dels ramaders. La xarxa d’establiments facilita la comercialització directa dels productes dels socis de la cooperativa, evitant la intermediació en la distribució alimentària i aconseguint preus justos tant per als ramaders com per als consumidors.