El passat dilluns 19 d’octubre, alguns alumnes de batxillerat de l’Escola Sant Gervasi van participar en el taller “De Coop i Volta” organitzat pel Departament de Treball  de la Generalitat de Catalunya.

El taller va tenir una durada d’una hora i va centrar-se en sensibilitzar els alumnes vers els valors i principis del cooperativisme tenint en compte que seran els futurs treballadors i treballadores i empresaris i empresàries.

La valoració que els alumnes de l’Escola Sant Gervasi van fer del taller fou molt positiva.

L’objectiu del Departament de Treball amb aquesta iniciativa és fomentar i promocionar la cooperativa com a fórmula jurídica senzilla i accessible per a tot tipus de projectes empresarials entre els joves que seran els futurs treballadors i treballadores i empresaris i empresàries. Aquesta prova pilot s’ha posat en marxa aquest mes d’octubre. En aquest període De Coop i Volta arribarà a prop de 2.000 alumnes de 52 instituts de tota Catalunya.