Suara Cooperativa preveu tancar l’any amb 450 socis, xifra que suposa un augment del 85% respecte el 7 de juny del 2008, data en què els 244 socis provinents de les cooperatives CTF, EAS i Escaler van aprovar la seva fusió i la creació de Suara Cooperativa. Des d’aleshores, l’empresa aposta per la creació de llocs de treball estables fomentant la capitalització de la cooperativa amb la incorporació de nous socis.

Suara Cooperativa abasta tot el sector d’atenció a les persones i està present a 15 comarques catalanes. Amb més de 1.300 professionals, l’any 2008 va tenir una facturació de 29 milions d’euros, i les previsions són tancar el 2009 amb un increment del 32 % i assolir els 37 milions. La cooperativa gestiona actualment 85 serveis, entre els quals hi ha escoles bressol, centres de dia i residències per a gent gran, centres per a persones amb discapacitat, centres d’acollida per a persones sense sostre, centres per a menors tutelats, centres oberts per a infants i adolescents en risc, entre d’altres.

L’acte de presentació
Sota el títol Quan l’empresa suma, dimarts 10 de novembre tindrà lloc l’acte oficial de presentació de Suara Cooperativa, a les 19:30h, a la Torre Agbar de Barcelona, en el transcurs del qual es presentarà el llibre Construint empresa, construint cooperativa. Els inicis de Suara. El document aborda els principals reptes que va plantejar la fusió, tenint en compte tant l’anàlisi d’experts externs com les vivències dels socis i sòcies.
L’acte estarà conduit pel periodista, Xavier Grasset, i comptarà amb la participació del director general de Microsoft a Catalunya, Illes Balears, Comunitat Valenciana i Andorra, Carles Grau, el responsable de RSC de Mango, Xavier Carbonell i la directora general de Suara Cooperativa, Serrat Camps, que debatran entorn els valors que inspiren la cooperativa: innovació, democràcia i responsabilitat social.

Més informació
Arxius associats:

Programa Suara [ 551,73 kb ]