El conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, va inaugurar el passat divendres 9 d’octubre dues escoles bressol gestionades per Suara Cooperativa, una a Manresa i l’altra a Manlleu.

En el cas de Manresa, es tracta de la Llar d’Infants Municipal La Llum, situada al carrer Sant Antoni Abat, 13, amb una capacitat de 87 places per a infants amb edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys. Pel que fa a Manlleu, l’equipament s’anomena Escola Bressol Municipal Els Picarols, està situat al carrer Indústria s/n, i ofereix 115 places.

En ambdós casos, Suara Cooperativa s’encarrega de la gestió dels centres educatius, basant-se en un model d’atenció als infants que considera l’educació com a part essencial del creixement de la persona i del seu procés de socialització. Per aquest motiu, es treballa al costat dels infants, fent de l’educació un referent positiu i una porta a noves oportunitats. En aquest sentit, un dels objectius més importants és que l’infant formi part activa en el seu procés d’aprenentatge i creixement, juntament amb pares i educadors, en un espai de convivència, de participació i de cooperació.

Els actes d’inauguració dels dos equipaments han comptat amb la presència dels alcaldes i regidors de Manresa i Manlleu respectivament, de familiars dels usuaris, i de la directora general de Suara Cooperativa, Serrat Camps.