L’Escola Sant Gervasi obre el curs 2009/2010 una nova oferta formativa que amplia i completa la seva formació entorn els idiomes. Sant Gervasi english school  oferirà formació en llengües estrangeres com a escola d’idiomes per a tots els nivells i edats per a l’obtenció de tots els títols que acredita the Cambridge University segons els estàndards del CEF.

Visita director general del SOC
El dimecres 16 de setembre l’Escola va rebre la visita del Sr. Juan José Berbel, director general del SOC,  dels alcaldes de les ciutats de Mollet, Parets i La Llagosta, i de l’associació d’industrials del Baix Vallès. Aquestes trobades s’emmarquen dins la voluntat d’establir contactes entre els diferents agents que actuen en el territori en relació a la formació en tots els seus àmbits, particularment en el de la formació professional i laboral.