El conseller d’Educació, Ernest Maragall, ha fet públic avui el premi Catalunya Educació 2009 a l’Escola de Mestres Blanquerna per haver esdevingut “una referència en la formació del professorat”. El premi s’atorga en la categoria “d’institucions que han contribuït a construir una escola de qualitat al servei de la societat catalana i que s’han distingit per la defensa dels seus valors”. El conseller ha explicat que “la formació dels mestres que han passat per Blanquerna té avui dia un gran prestigi i per això, la institució rep un reconeixement al seu servei a la renovació pedagògica del país i a la catalanització de l’escola”. La resta de guardons han estat per a Anicet Cosialls, en la categoria de professorat (Premi Marta Mata); l’Institut Esteve Terradas de Cornellà, en la de centres educatius; i el pare Francesc Riu, per la formació de personal directiu. L’anunci s’ha produït justament avui, data declarada per la UNESCO com a Dia Mundial del Docent. La cerimònia dels Premis Catalunya Educació 2009 se celebrarà a l’Auditori de Barcelona el dia 9 de novembre.

Més informació