La revista de gastronomia líder a Catalunya arriba aquest setembre al quiosc amb un nou disseny i noves seccions. Mantenint la independència i el prestigi que ha guanyat en els seus vuit anys d’història, el nou CUINA aposta per posar-se al dia per respondre encara millor a les demandes dels lectors i a la realitat actual del sector de la gastronomia.

Del nou disseny en destaca l’actualització tipogràfica, la reorganització de continguts, les noves fitxes col·leccionables i la recuperació de l’enquadernació amb llom.

Els xefs Carme Ruscalleda (restaurant Sant Pau) i Jordi Roca (d’El Celler de Can Roca) mantenen les seves seccions mensuals al costat d’altres noms de la cuina i el periodisme gastronòmic de Catalunya. Un equip de col·laboradors que contribuirà a fer d’aquest nou CUINA un gran èxit.

La revista seguirà oferint als lectors les receptes més agosarades i modernes al costat d’altres propostes d’arrel més tradicional. Alhora, apostarà pels articles de divulgació de productes, la descoberta de botigues gastronòmiques i d’artesans alimentaris… Sense oblidar una selecció dels millors restaurants i xefs del país.

A més, amb el número d’aquest mes regalem amb la nova revista, la Guia CUINA de Restaurants amb els 75 establiments imprescindibles de Catalunya.

Es pot trobar al quiosc a partir del 27 d’agost.