Els passats dies 30 de Juny i 1 de Juliol s’han celebrat a l’Escola les III Jornades Internacionals SMART, organitzades per Fundació Tr@ms, amb un gran èxit de participants vinguts d’arreu de l’Estat i Portugal i altres països europeus.

La trobada ha estat un fòrum ideal per intercanviar experiències educatives, tallers pràctics, propostes editorials i projectes educatius, tot a l’entorn de la utilització a les aules de les pissarres digitals interactives.

El congrés també ha servit per mostrar algunes de les darreres innovacions tecnològiques com la “taula digital”, que es va presentar com a primícia europea.

En els darrers anys la metodologia educativa està vivint una autèntica revolució amb l’arribada de les noves tecnologies a l’aula, és per això  que cal realitzar un canvi de mentalitat a l’aula que ha de modificar per força tot el procés educatiu: metodologia, pedagogia, aula, escola, relacions escola-famílies…

El congrés ha estat la plataforma ideal per intercanviar experiències educatives, presentar nous projectes i recursos amb l’objectiu d’ajudar a dissenyar l’aula del nostre futur més immediat.

El congrés va ser inaugurat per l’alcalde de Mollet del Vallès, l’ Il·lustríssim senyor Josep Monrás i Galindo,  l’Àngela Calzada com a directora de la nostra escola i l’Antoni Romero com a gerent de Tr@ms