Dilluns 25 de maig a les 9 del vespre a l’Auditori de Barcelona. Prop de 1.000 persones omplien la sala Pau Casals: socis i treballadors, familiars, entitats de Clade, clients i proveïdors, institucions i representants de l’economia social… vinguts per celebrar el 25è aniversari de TELECSAL. Pere Ollé, el seu president, donà la benvinguda a tothom i agraí especialment la presència de Maravillas Rojo, secretaria general de Empleo del Ministeri de Treball, Mar Serna, consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Rañé, president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, Sergi Fernández, tinent alcalde de Cornellà, així com d’altres autoritats i representants destacats. Ollé va comptar 9.200 dies d’existència de TELECSAL en els quals l’empresa no ha perdut la seva filosofia inicial: la riquesa acumulada en les persones, una forta vocació de servei i esdevenir oberts i accessibles. “L’empresa va sortir en un moment de crisi i ara, que n’hi ha una altra, es nota la molta feina feta i el sentiment que junts ens en sortirem”. Tot seguit Miquel Àngel Oliva, president de Clade, va remarcar el paper important de TELECSAL en la creació del Grup empresarial cooperatiu i l’exemple de coherència i de fortalesa especialment vàlid en uns moments on es perden referents. Va cridar l’atenció sobre el contracte societari que uneix els socis de la SAL i el fet que és l’expressió jurídica d’una solidaritat que es viu entre les persones. Va acabar dient que “Telecsal és un gran company de viatge pels socis de Clade i un exemple valuós per a totes les empreses del país.” Per últim, Mar Serna, consellera de Treball, va felicitar TELECSAL en nom del president Montilla “per mantenir durant 25 anys l’empresa en productivitat i centrar el model societari en les persones”. Va assegurar que el Govern ha fet una aposta decidida per l’economia social i que el fet de “ser a Clade vol dir una voluntat de sumar esforços, una voluntat de servei i de creació d’un teixit productiu i de bones relacions laborals”, va concloure la consellera.

L’Orquestra Simfònica del Vallès i el solista director Gilles Apap van omplir la resta de la vesprada amb les seves notes i actuacions, arrencant l’admiració i els aplaudiments de tots els assistents. En acabar TELECSAL va oferir un cocktail al foyer de l’Auditori, que es va animar amb felicitacions i converses d’amic. Una celebració memorable.