Els dies 13 i 14 de maig es va celebrar a Barcelona el primer curs sobre com elaborar memòries de sostenibilitat certificat pel Global Reporting Initiative (GRI), organitzat i impartit per lavola.

Durant el curs s’ha analitzat el procés d’elaboració de memòries de sostenibilitat segons la metodologia del GRI, el principal referent internacional en la matèria. El curs ha combinat una part teòrica amb molts exercicis pràctics i l’anàlisi de diferents tipus de memòries.

Els participants del curs procedeixen de diferents empreses, des de grans corporacions fins a empreses petites, i representants d’administracions públiques. Tots ells van valorar positivament el curs.

Les properes sessions de formació s’impartiran a Bilbao, els dies 16 i 17 de juny, i també a Madrid, en dates encara per determinar.