Barcelona, 20 de maig de 2009.- Blanquerna commemora aquest curs el seu 60è aniversari i ho va celebrar el passat dia 20 de maig amb un sopar on hi van assistir 260 representants de les institucions i empreses estretament vinculades al tres centres universitaris: la Facultat de Comunicació, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport i l’Escola Universitària d’Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició. Blanquerna té actualment 2.390 convenis de pràctiques. Durant el sopar hi va haver els parlaments a càrrec de la Dra. Esther Giménez-Salinas, rectora Magnífica de la Universitat Ramon Llull, del Sr. Ricard Fornesa, president de SegurCaixa Holding i del Dr. Lluís Font, director general de Blanquerna.

Els assistents van rebre com a obsequi una edició especial de El llibre d’Amic e amat, del savi Ramon Llull, amb una presentació del Dr. Salvador Pié, president de la Fundació Blanquerna, i pròleg del Dr. Francesc Torralba, professor titular de Blanquerna-Universitat Ramon Llull.

El sopar va tenir lloc el passat dimecres dia 20 a les 21 hores a la sala de congressos de La Salle, al carrer Lluçanès 43 de Barcelona.