Un any més, Blanquerna – Universitat Ramon Llull serà present als salons Estudia (del 18 al 22 de març a Barcelona) i Aula Madrid (del 25 al 29 de març a Madrid). Estudia és la cita líder a Espanya del món educatiu a la qual acudeixen cada any al voltant de 70.000 joves a la recerca d’informació per decidir el seu futur acadèmic i professional.

Del 18 al diumenge 22 de març tindrà lloc a Barcelona la 20a edició d’Estudia on la Universitat Ramon Llull hi té un estand de 100 metres quadrats, amb tretze punts d’informació distribuïts entre els diferents centres de la URL i atesos permanentment per becaris informadors. Aquesta edició se celebrarà al Palau 2 del recinte firal de Montjuïc. Paral•lelament, els dies 20 i 21 de març, al Palau 5 del mateix recinte Firal, la URL també estarà present a Futura, el Saló dels Màsters i Postgraus on Blanquerna hi tindrà representació de tots els seus centres.

 

Una setmana després, del 25 al 29 de març, la Universitat Ramon Llull participarà a Aula Madrid, el Saló Internacional de l’Estudiant i de l’Oferta Educativa de Madrid i Blanquerna tindrà un punt d’informació dins l’estand de la URL.