Dimarts 10 de març a les 21.25h el Canal 33 programa en el seu prime time la sèrie “Un color nou”, una producció de Batabat. L’estrena serà el proper dia 10 de març a les 21.25h. Es tracta d’un projecte dirigit per la realitzadora Lala Gomà per a Televisió de Catalunya. És un programa cultural d’entreteniment sobre l’art i la multiculturalitat a partir de la mirada de cinc grups de nens de cinc països diferents: Equador, Burkina Faso, Marroc, Catalunya i Xina. En cada programa veurem els nens parlar sobre una obra cabdal de l’art mundial, provinent d’artistes d’arreu. Paral·lelament, anem mostrant el procés de creació d’una obra -col·lectiva o individual- dels propis nens. Les obres d’art que es comenten són d’autors tan reconeguts com Picasso, Rothko, Miró, Matisse o Giuseppe Archimboldo. Aquest programa recull l’esperit i l’estil de “El sol de la nit” (emès el 2004 al Canal 33), un dels més reconeguts projectes anteriors de la realitzadora, Lala Gomà, Premi Nacional de Cultura en el Sector Audiovisual el 2006.