La revista Time Out Barcelona celebra aquesta setmana el seu primer aniversari amb un número especial que estarà al quiosc a partir del 15 de gener en què ha complert els somnis de 5 barcelonins. La capçalera, que va néixer al gener del 2008 convertint-se en la primera revista a l’Estat espanyol de la marca internacional Time Out, ha volgut celebrar el seu primer any de vida amb un regal molt especial als seus lectors. Després de rebre més de 300 somnis a través de la campanya ‘Time Out fa realitat els teus somnis’, la revista ha complert el somni de 5 lectors i ho recull en un extens reportatge especial on es recull l’experiència; la Judit Barceló ha aconseguit ser la model de la portada de Time Out tal i com va demanar a la revista i apareix caracteritzada com una fada bona en el número que demà apareix al carrer; en Gerard Pagès va poder convidar a la seva parella un sopar molt especial després de passar tot el dia a la cuina del xef Carles Abellán (Comerç, 24); en Jordi Durà ha pogut assistir a un entrenament del Barça i conèixer l’Eto’o, el seu ídol; l’Emma Quadrada ha fet una classe magistral persoanlitzada amb el coreògraf i ballarí Cesc Gelabert, tot un honor i l’Àmbar Casals ha fet realitat el somni de ‘ser immortalitzada’ per un geni del grafit, en aquest cas per BTOY.

Per completar el regal d’aniversari, el número de Time Out Barcelona d’aquesta setmana va carregat de regals de luxe per a tots els lector. Es tracta de diferents experiències escollides entre els sominis més sol·licitats pels barcelonins que han participat en el concurs. En concret: 1 nit per a dues persones a l’Hotel Arts de Barcelona, l’experiència de nedar entre taurons a l’Aquari de Barcelona, conduir un superesportiu al circuit de Montmeló i veure Barcelona des d’un helicòpter. Es podran aconseguir a partir del 15 de gener a través de timeout.cat/somnis. A més, tots els lectors de Time Out obtindran un cupó de descompte (que s’inclou a la revista) per experiències similars, com les que es poden trobar a muchomasqueunregalo.com.

Time Out Barcelona www.timeout.cat va néixer al gener de 2008. Editada per la cooperativa Sàpiens Publicacions (Sàpiens, Descobrir Cuina, Descobrir Catalunya, i Lonely Planet Magazine) del Grup Cultura03, és la primera capçalera de la prestigiosa marca internacional Time Out, nascuda a Londres fa 40 anys i referent a les principals ciutats del món entre les revistes d’oci, cultura i entreteniment. Actualment, hi ha més de 20 capçaleres de Time Out al món, entre les quals a Londres, Nova York, Chicago, Lisboa, Delhi, Hong Kong o Amsterdam.

Més informació