L’Associació de Comerciants de la part alta de l’Avinguda de Roma de Manlleu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, ha apostat per l’eficiència energètica a l’hora de decorar el carrer en motiu de les festes de Nadal.

Als 32 fanals que hi ha en aquest part de l’avinguda s’hi ha instal·lat un element construït amb cadenes daurades que reflecteixen la llum dels fanals i que brillen com si estiguessin il·luminats. L’element decoratiu és visible tant de dia com de nit, resisteix les inclemències meteorològiques i podrà ser reutilitzats per l’associació de comerciants en properes campanyes. Tot plegat, fa d’aquest nou concepte de decoració nadalenca sostenible un exemple per a les necessitats dels temps actuals, amb un consum energètic zero.
El disseny industrial de la peça ha estat encarregat a lavola, que té la seu a l’Avinguda de Roma de Manlleu i que també ha col.laborat en fer possible la iniciativa.

Reportatge 3/24 24 de desembre de 2008

Més informació