El dia 10 de febrer i fins al dia 6 de juliol, els centres universitaris Blanquerna – Universitat Ramon Llull obren el període de sol·licitud de plaça per al curs 2009-2010 i la preinscripció es podrà fer per internet.

Els estudiants que vulguin cursar els seus estudis universitaris a Blanquerna – Universitat Ramon Llull: a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, a l’Escola Universitària d’Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició o a la Facultat de Comunicació, poden fer la preinscripció per internet, al centre corresponent o per correu postal, a partir del dia 10 de febrer fins al 6 de juliol de 2009.

Durant aquests mesos, els centres han organitzat sessions informatives i jornades de portes obertes per a totes les famílies que hi estiguin interessades.

Podeu trobar tota la informació a:
http://www.blanquerna.url.edu/inici.asp?id=fundacio.admissio