El Grup va assistir a aquest acte per donar a conèixer les empreses que en formen part. Durant el saló un nombre significatiu d’empreses, centres de formació, universitats, i entitats locals, entre d’altres, han estat presents per oferir a totes les persones visitants ofertes de feina i un millor coneixement de les empreses, sectors formatius, mostres d’oficis i professions.
Les dues cooperatives que hi estaven més representades van ser Suara Cooperativa i Escola Sant Gervasi, però es va difondre la informació de tot el grup i es van recoollir un gran nombre de CV.
El Saló és un espai de trobada entre institucions, empreses, persones treballadores i altres col·lectius que integren el món del treball. Les persones que es van apropar aquest recinte firal van ser prop de 20.000 persones, segons ha informat el director del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Joan Josep Berbel.