El pròxim 18 de desembre, Blanquerna celebra els 60 anys de l’Escola de Magisteri amb un acte presidit pel Cardenal-Arquebisbe de Barcelona, Mons. Lluís Martínez Sistach, on s’homenatjarà l’Escola de Mestres tot recordant els orígens, repassant la seva història i reconeixent la importancia del mestratge avui.

Durant l’acte, el Dr. Salvador Pié-Ninot, president de la Fundació Blanquerna, parlarà sobre els “60 anys de mestratge” i es farà entrega dels guardons a les Congregacions que van contribuir a la creació i al creixement de l’Escola de Mestres: Companyia
de Jesús, Escola Pia, Carmelites de la Caritat Vedruna, Germans de La Salle, Salesians, Companyia de Maria, Dominiques de l’Anunciata, Germanes Jesús Maria i Institució Teresiana del Padre Poveda. Seguidament farà el seu parlament el Cardenal-Arquebisbe de Barcelona, Mons. Lluís Martínez Sistach. A continuació tindrà lloc el tradicional Concert-Pregó de Nadal de Blanquerna: el concert a càrrec del Cor Blanquerna sota la direcció de Ramon Vilar i el pregó a càrrec del P. Màxim Muñoz, provincial dels Claretians i director de la Fundació Claret.

L’acte serà a les 18.30h a l’Auditori de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL (c. Císter, 34 de Barcelona).