La Cooperativa Plana de Vic va rebre el premi en la categoria de la millor trajectòria empresarial en els seus 42 anys d’existència, per haver aconseguit la millora tècnica, econòmica i social de les explotacions dels socis i de la mateixa cooperativa, amb un creixement eficient i socialment responsable, amb l’ús dels valors del cooperativisem per donar resposta als reptes d’un escenari canviant i globalitzat.

lavola va guanyar el premi  en la categoria de Responsabilitat Social Corporativa.

A l’acte hi van assistir unes 170 persones, entre les quals hi havia representants del món empresarial, social i polític de la comarca d’Osona.

Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, i Oriol Guixà, president del consell de la delegació de la Cambra a Osona, van presidir l’acte.