Girona, 25 de juny de 2008. Xavier López, director general de Clade, ha estat convidat a parlar a la taula “Una visió des de l’òptica els operadors de serveis socials” de la Jornada sobre infraestructures socials que organitza el Departament d’Acció Social i Ciutadania.

Aquesta Jornada, la primera d’aquestes característiques que es celebra a Catalunya, té com objectiu reflexionar sobre la implantació d’infraestructures de caràcter social que suposin una millora en la qualitat de vida i l’autonomia personal de la població.

La gran majoria de panelistes provenen de l’administració pública i només tres entitats privades han estat convidades a intervenir, entre elles Clade. La recent experiència de Clade en impulsar la creació de Suara Cooperativa, un operador de serveis d’atenció a les persones, que disposa d’un miler de professionals i atén més de 10.000 persones, posiciona el grup de cooperatives en un lloc destacat del sector social. Així ha quedat confirmat per l’interès que han suscitat les paraules de Xavier López: “volem posar al servei de l’Administració i de la població, empreses orientades a les persones, amb un alt nivell d’eficiència, i que tenen capacitat tant per construir infraestructures com per prestar serveis”.

L’acte, que va aplegar prop d’un centenar d’assistents, va ser clausurat per la consellera del Departament d’Acció Social i Ciutadania.