L’Escola Sant Gervasi,   ha estat reconeguda per la incorporació de les noves tecnologies en el projecte docent. La Cambra també ha premiat la innovació en la vessant de formació laboral i contínua, que el centre va començar a oferir l’any 1984 i que actualment compta amb uns 2.000 alumnes. Es va iniciar ja que s’havia de donar una resposta als joves que, tot i comptar amb una formació de qualitat, els resultava difícil incoporar-se al món del treball per la manca d’experiència.

En aquests anys, aquest tipus de formació no reglada s’ha consolidat amb cursos tant de formació ocupacional, adreçada a persones en atur, com de reciclatge, finançats a través de programes públics. La relació de l’Escola amb el món empresarial també es fonamenta en l’elaboració de programes de formació per a empreses principalment del sector químic i farmacèutic amb clients com Grifols i Laboratoris Esteve. S’analitzen les necessitats formatives de les empreses i es confeccionen plans fets a mida, diu. Des de l’Escola asseguren que  un dels reptes del centre en l’àmbit de la formació ocupacional i contínua és el sector de l’atenció a les persones. El desplegament de la Llei de Dependència fa que aquest sigui un sector emergent que cada cop més demanarà aquesta formació.

A l’acte va assistir el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls.