Vilanova i la Geltrú, 21/05/08. L’any 2007, GRUP QUALITAT, primer grup immobiliari català de caràcter cooperatiu, va gestionar una xifra de negoci de 88 milions d’euros, va realitzar inversions per valor de 28 milions, va manejar 390 milions en actius i va obtenir un resultat net consolidat de 4 milions d’euros.

El 2006, any que la companyia va obtenir els resultats més importants de la seva història, el volum de negoci agregat va ser de 142 milions d’euros. Tot i el descens provocat per la conjuntura sectorial i econòmica, el Grup segueix donant beneficis i incrementa fins a un 10% la gestió d’actius i un 14% els seus fons propis, fins als 32 milions d’euros. El fet de ser una cooperativa ha permès a GRUP QUALITAT capitalitzar els seus beneficis i, per tant, enfortir-se econòmicament i seguir generant riquesa.

Des d’un punt de vista estratègic, i per afrontar amb majors garanties el futur, GRUP QUALITAT impulsa la seva unitat de negoci de construcció QUALITAT OBRES, i aposta per l’habitatge protegit de lloguer a través de la societat FACTOR HABAST creada conjuntament amb Caixa de Manresa i Clade, Grup Empresarial Cooperatiu, que té com a objectiu construir 1.000 habitatges socials de lloguer en els pròxims 3 anys.

En el passat exercici GRUP QUALITAT va rebre la Medalla President Macià que concedeix la Generalitat de Catalunya per la seva contribució a l’impuls de l’activitat econòmica catalana.

GRUP QUALITAT és membre fundador de CLADE, Grup Empresarial Cooperatiu, del qual també en formen part Abacus, Cooperativa Plana de Vic, CTF Serveis Sociosanitaris, Escaler, Escola Sant Gervasi, Fundació Blanquerna, Grup Cultura03, Telecsal i Lavola.

 

Arxius associats:

resultats 2007 Grup Qualitat [ 60,87 kb ]