Es tracta de la primera edició d’uns premis patrocinats per la Comissió Europea, l’acte de lliurament dels quals va tenir lloc al Messe Frankfurt Congress Centre, en el marc de la Conferència Internacional IEECB’08 – (Improving Energy Efficiency in Commercial Buildings), centrada en les millores en l’eficiència energètica en edificis comercials.

El premi va ser recollit -de mans de Paolo Bertoldi (director dels Programes GreenBuilding i GreenLight)- per Miquel Sitjà i Pere Pous, arquitecte de l’ecoedifici i director general de lavola, respectivament.

Pere Pous ha destacat que “aquest guardó significa un nou reconeixement a l’aposta que ha fet lavola al construir un edifici d’oficines eficient en l’ús de l’energia, l’aigua i els recursos naturals, en coherència amb els valors de l’empresa i aplicant tot el nostre saber fer”.

Precisament, coincidint amb aquest premi, lavola ha donat a conèixer les dades de consum d’aigua i d’energia de l’ecoedifici l’any 2007 les quals, comparades amb un edifici d’oficines estàndard, demostren uns importants percentatges d’estalvi.

 

Arxius associats:

 estalvi07 [ 264,39 kb ]