El procés d’expansió, que va començar a Vic el 2005, ha continuat a Barcelona, Vilanova i la Geltrú, l’Ametlla del Vallès, Granollers i Igualada. Es confirma així el creixement de la xarxa i es consolida un procés d’expansió que l’any 2007 s’ha concretat en un increment de prop del 40% de les vendes.

L’essència de les botigues de la Plana de Vic són el lliure servei de la carn de porcí, vedella i pollastre, embotits llescats, cremeria i làctics. Les botigues van dirigides principalment al consumidor urbà que cerca productes de la terra i de qualitat.

Per aquest motiu, la xarxa Botigues CPV s’ha anat expansionant a l’entorn del nucli de Vic, a on té la seu la cooperativa i a on es va inaugurar el primer punt de venda al febrer de 2005,

.L’any passat, la xifra de negoci de les botigues Plana de Vic es va situar en 1,3 milions d’euros.