D’acord amb el desenvolupament del Pla Estratègic 2008-2010, Abacus cooperativa obrirà durant el proper mes de maig un nou establiment a la ciutat de Granollers, capital del Vallès Oriental. El nou establiment d’Abacus cooperativa, d’aproximadament 900 m2, estarà situat al carrer Pompeu Fabra, número 5-7 i oferirà els productes i serveis habituals dels establiments Abacus cooperativa i la programació de diferents tallers i activitats adreçades als socis de consum.

Aquest és el segon establiment de la cooperativa al Vallès Oriental que, el mes de juliol de l’any passat, va obrir el primer establiment a la comarca a la ciutat de Mollet del Vallès.

Amb aquesta primera nova obertura de l’any 2008, s’inicia l’expansió territorial prevista en el Pla Estratègic així com també es posa en marxa l’objectiu estratègic de promoció interna dels socis/sòcies de treball i treballadors/ es de la cooperativa amb les noves places que es crearan. Aquest nou establiment a Granollers amplia la nostra xarxa i ens consolida, una vegada més, com una empresa sòlida que creix cercant el perfecte equilibri entre rendiment econòmic i rendiment social.