Badalona, 2 d’abril de 2008. La consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada de la directora general de cooperatives, Mireia Franch, va assistir ahir a la reunió del consell rector del Grup Clade que s’ha celebrat aquesta tarda a la seu del Grup Cultura03. La consellera Serna va saludar els directors generals de les entitats que conformen Clade: Abacus, Cooperativa Plana de Vic, CTF, Escaler, Escola Sant Gervasi, Fundació Blanquerna, Grup Qualitat, el mateix Grup Cultura03, La Fageda, Lavola  i Telecsal.

Xavier López, director de Clade, va exposar els darrers projectes que estan impulsant les entitats del Grup, buscant sinèrgies entre elles, i el mateix Grup. La consellera els va felicitar per les activitats que duen a terme en sectors capdavanters, demostrant que el model cooperatiu és un model competitiu i de futur.

Per últim, els representants del Departament de Treball van demanar als socis de Clade que s’impliquin en el procés d’elaboració de la nova llei catalana de cooperatives.