Girona, 11 de juliol de 2007.- Clade, grup empresarial cooperatiu, ha fet públic avui la incorporació de Escaler Cooperativa com a nou soci del Grup. La assemblea general de socis d’Escaler va aprovar recentment la sol·licitud d’ingrés a Clade, que ha estat ratificada per l’assemblea general de Grup Clade celebrada a finals de juny de 2007.

Escaler, S.C.C.L, fundada a Girona l’any 1995, és una empresa cooperativa dedicada a la gestió de serveis a les persones i capdavantera en un segment de mercat de forta expansió. L’atenció a persones grans, a la petita infància i la família i la inclusió social constitueixen en l’actualitat prioritats clau en les polítiques socials de les administracions públiques a curt, mig i llarg termini.

La facturació d’Escaler Cooperativa en el darrer exercici va ascendir fins els 4,4 milions d’euros, amb un ritme de creixement anual del 70 %. El seu equip professional està format per més de 200 tècnics i assistents. Amb una forta presència a les comarques gironines, la companyia afronta ara la seva expansió i consolidació a tot Catalunya, que es materialitzarà en el creixement en equipaments residencials i centres de dia, en l’ampliació de places d’escola bressol i l’expansió dels projectes d’inclusió social.

L’empresa s’organitza en 3 unitats de negoci: Unitat d’Infància, Joves i Famílies; Unitat d’Economia i Ocupació i Unitat d’Autonomia i Dependència. També compta amb un equip d’especialistes en capital intel·lectual, màrquèting i finances que dóna suport de forma transversal a les diferents unitats. Aquest conjunt de professionals configuren l’equip de direcció, responsable de gestionar i assolir els objectius que l’assemblea de socis aprova anualment en el pla estratègic de l’organització.

Serrat Camps, directora general de la cooperativa, ha assegurat que “la incorporació a Grup Clade representa per a nosaltres un pas fonamental en la projecció d’Escaler Cooperativa a Catalunya. Esperem poder generar sinèrgies i oportunitats de negoci amb altres empreses del Grup i operadors clau del sector”. Segons Xavier López, director general de Grup Clade, “aquesta incorporació demostra l’interès i la proactivitat de Clade en un sector cada vegada més rellevant a Catalunya i Espanya, el del serveis sociosanitaris.”

Amb aquesta incorporació, la primera de les tres programades a l’any 2007, Grup Clade segueix desenvolupant el pla d’expansió i creixement previst en el Pla Estratègic 2007-2010.

Clade és el primer grup empresarial cooperatiu de Catalunya. Constituït a finals del 2004, està format per les cooperatives i societats laborals Abacus, CTF-Serveis Sociosanitaris, Escaler, Escola Sant Gervasi, Grup Qualitat, La Fageda, La Vola, Plana de Vic i Telecsal.

Dades significatives Escaler Cooperativa
Facturació 2006 4,4 milions d’euros
Llocs de treball 204 persones
Número de serveis en actiu 35
Clients administració pública 21
Hores d’atenció 2,3 milions d’hores

 

Arxius associats:

Nota de Premsa Escaler Clade [ 65,13 kb ]