Abacus cooperativa, empresa especialitzada en la distribució de productes educatius i culturals, ha previst l’obertura, el proper mes de novembre, d’un nou establiment a la ciutat de Reus, capital del Baix Camp. Amb aquest, la cooperativa catalana de consumidors, passarà a disposar de dos establiments a les comarques de Tarragona, ciutat on ja n’hi ha un d’obert. L’objectiu és donar servei al número creixent de socis i clients que Abacus té en aquesta comarca.

L’establiment, que tindrà una superfície aproximada de 1000 m2, s’ubicarà al centre de la ciutat, molt a prop de l’Ajuntament i la Plaça Mercadal i oferirà material educatiu, joguines educatives, llibres i altres productes destinats a l’oci.

Està previst que el nou establiment d’Abacus cooperativa desenvolupi un programa d’activitats adreçades a clients i socis tant variades com les que tenen per objectiu potenciar la creativitat en els jocs infantils, el foment de la lectura o les orientades a promoure el consum sostenible.

Aquest serà l’establiment número 23 dels que té oberts Abacus.

Abacus cooperativa és una empresa cooperativa amb 38 anys d’experiència al servei de l’educació, la cultura i el cooperativisme. Actualment, Abacus cooperativa compta amb més de 500.000 socis consumidors i més de 344 socis de treball. Està present a Catalunya, Castelló i Valencia amb vint-i-dos establiments. Abacus cooperativa és membre fundador del grup empresarial cooperatiu català Clade.