Suara participarà al programa Imagine mSocial 2016

Suara_imaginesocialSuara Cooperativa participarà durant el mes de maig al programa Imagine mSocial 2016. Es tracta d’un espai de creativitat per demostrar la necessitat i la viabilitat de projectes tecnològics que afavoreixin la inclusió. Es proposa aconseguir, en un sol mes, el prototipatge i validació de productes tecnològics que aportin solucions a alguns dels reptes socials més urgents. Suara hi aportarà una persona amb perfil de ‘dreamer’ per treballar en el repte de l’atenció domiciliària a persones dependents.

La tecnologia digital pot apoderar, millorar la inclusió social i la qualitat de vida de les persones, en especial dels col·lectius vulnerables, o en risc d’exclusió social, promovent la seva igualtat d’oportunitats i el dret a una vida independent.

Serà gestionat per les organitzacions Imagine i mSocial, comptant amb la col·laboració d’empreses tecnològiques i socials, del tercer sector d’acció social, administracions públiques i centres de recerca.

Quatre equips multidisciplinaris formats cadascun per tres dreamers produiran, al llarg de quatre intenses setmanes, productes tecnològics que aportaran solucions aplicables als reptes socials més urgents.

Comments are closed.