Suara, al projecte Barcelona Cooperativa de l’Ajuntament de Barcelona

suara marçEl projecte Barcelona Cooperativa ha incorporat Suara entre les empreses d’iniciativa social de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa de l’àrea de Treball, Economia i Planificació Estratègica de l’Ajuntament de Barcelona. En el marc d’aquesta iniciativa podreu conèixer més a fons què és Suara, què fa i com ho fa, amb el suport d’un vídeo produït per l’Ajuntament de Barcelona arran de la visita a Suara del primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello.

Barcelona Cooperativa neix per donar suport a totes les iniciatives d’economia social i solidària de la ciutat. Perquè fan possible la gestió democràtica i participativa en l’economia i l’empresa. Perquè són iniciatives pensades al servei de les persones. Perquè estan compromeses amb la comunitat i contribueixen a millorar la societat, ja que creen ocupació, presten serveis, estan vinculades al territori i col·laboren amb els moviments socials transformadors. Perquè a Barcelona volem ser una ciutat millor.

A Barcelona existeixen 4.800 iniciatives d’economia cooperativa, social i solidària, que generen, aproximadament, el 8% de l’ocupació a la ciutat. La seva recerca del bé comú, el seu funcionament democràtic, i la contribució a la creació i distribució equitativa de la riquesa representen un benefici comunitari important al territori. Amb l’objectiu de destacar aquestes maneres plurals de fer economia que hi ha a la ciutat, el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, visita empreses i entitats cooperatives i socials de Barcelona. Aquest espai vol donar a conèixer a la ciutadania els aspectes diferenciadors de cada entitat i empresa i ajudar a consolidar una economia al servei de les persones.

Comments are closed.