Som* amplia capçaleres al Baix Vallès amb l’edició mensual impresa de SomMartorelles

somEl passat 18 d’abril va néixer l’edició mensual impresa SomMartorelles. Es tracta de la setena capçalera en paper de proximitat de Som* (totes elles al Vallès Oriental), però presenta dues especificitats respecte de la resta de publicacions: serà l’única amb periodicitat mensual i també la primera que es distribuirà a bústies.

SomMartorelles, amb una tirada de 2.000 exemplars, també es podrà trobar als equipaments i comerços del municipi, i complementarà la capçalera digital homònima (www.sommartorelles.cat). Així, Som* aprofundeix en la informació de proximitat del municipi amb més notícies i firmes locals, com la de l’historiador i exalcalde de la població, Joan Sanjuan i Esquirol, que parlarà del passat, present i futur de la població a través de la seva columna mensual anomenada La Miranda, nom amb què es coneix el mirador martorellenc que controla el foc a la Serralada Litoral.

L’edició impresa de SomMartorelles arriba un any després de la posada en marxa de la resta de mitjans de la xarxa de publicacions Som*, com a relleu i ampliació de les publicacions Contrapunt, AraVallès i AraGranollers: com a resultat van néixer els setmanaris SomMollet, SomGranollers, SomlesFranqueses, SomParets, SomMontornès i SomlaLlagosta, i el diari digital comarcal SomVallès, amb nou edicions locals, les sis capçaleres anteriorment referides, més SomMontmeló, SomSantFost i ara SomMartorelles.

Comments are closed.