Nous avantatges a la targeta client de les botigues Plana de Vic

Amb la finalitat de premiar la fidelitat dels clients des d’aquest estiu s’ha afegit millores en les prestacions que poden tenir els clients que utilitzen la targeta a les botigues de Plana de Vic.
La manera de fer-se la targeta continua sent la mateixa, demanant-la a les botigues i a partir que s’omplen les dades i s’entrega ja es forma part del Club Client Plana de Vic.

Els avantatges que actualment ofereix tenir la targeta són:
El dia del client, cada botiga té un dia del client, en el qual es fa un 2% de descompte directe sobre el tiquet de compra.
La targeta client permet participar en descomptes, sortejos, i rebre informacions variades d’activitats i novetats.
Descompte acumulat, sobre el total de compres acumulades es fa un 1% de descompte, que s’emet al final del període i serveis per a descomptar a la propera compra. Aquest descompte fins ara era trimestral i a partir d’aquest agost passa a ser mensual.
Les altres novetats que hi ha és que a partir d’ara hi ha un obsequi de benvinguda per als clients que es facin la targeta per primera vegada, i facilitin una adreça de correu electrònic, i finalment s’afegeix a les novetats un regal d’aniversari. Cada any di quan s’omplen les dades es posa la data de naixement, durant la setmana de l’aniversari, es podrà obtenir un xec aniversari per a fer compres a les botigues.
Des de les botigues es continua treballant per poder oferir nous avantatges als clients de Plana de Vic.

Més información a http://www.planadevic.cat/cat/que-fem/botigues/socplanadevic

Comments are closed.