Lavola


lavola-logo

 

 

 

Any:
Manlleu, 1981
Sector:
Serveis de consultoria, canvi climàtic, enginyeria, comunicació i educació
Dades significatives:
Nombre d’oficines: 5
Sistema de qualitat i de gestió ambiental i energètica d’acord amb les normes ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i ISO 50001:2011
Ecoedifici


 

lavola-manlleu-ecoedifici-g Lavola és una empresa de serveis per a la sostenibilitat que treballa amb els clients perquè assoleixin la sostenibilitat econòmica, social i ambiental, mitjançant solucions personalitzades de consultoria, d’eficiència energètica, ecodisseny i amb línies importants d’educació i comunicació.

Amb un equip de més de 150 persones, Lavola ofereix una visió de la sostenibilitat 360º amb l’experiència de més de 30 anys treballant en tots els sectors d’activitat (públics i privats).

Lavola ha desenvolupat el nou concepte de “cosostenibilitat”: Eficiència i gestió compartida, per fer créixer la sostenibilitat.

Lavola té nova seu a Barcelona (Rbla. Catalunya, 6) i a Manlleu (Ecoedifici), oficines a Madrid, Pamplona i Bogotà, una empresa associada a Andorra i acords comercials a les Illes Balears, Canàries, Argentina i Xina. Les dues seus han obtingut el certificat LEED (USGBC) d’edificació sostenible, en línia amb els valors de Lavola.

WEB: www.lavola.com