Anthesis Lavola


anthesislavola

 

 

Any:
Manlleu, 1981
Sector:
Serveis de sostenibilitat
Dades significatives:
6 oficines
+200 persones
+500 clients
+800 projectes
Prop de 10M€ de facturació
Sistema de qualitat i gestió ambiental i energètica d’acord amb les normes ISO 9001, ISO 14001 i ISO 50001

 


 

lavola-manlleu-ecoedifici-g Anthesis és el grup més gran d’experts en sostenibilitat a nivell mundial. Des de la seva creació al 2013, Anthesis Group ha crescut fins a més de 500 experts en 16 països.
El nostre model d’activació de la sostenibilitat, basat en equips d’experts pluridisciplinaris, ens permet dissenyar i implementar solucions que incrementen la productivitat i la resiliència d’organitzacions, ecosistemes, ciutats, comunitats i persones. Des de l’estratègia fins a la implementació, a Anthesis oferim un ampli ventall de serveis per ajudar les organitzacions a assolir els seus objectius en sostenibilitat.

El 2019, Lavola -empresa espanyola líder en sostenibilitat-, ara Anthesis Lavola, ens vàrem incorporar al grup Anthesis. Anthesis Lavola té prop de 40 anys d’experiència en el camp dels serveis de sostenibilitat, incloent consultoria, comunicació i educació, i comptem amb un equip de més de 150 persones expertes en sostenibilitat corporativa, gestió del carboni, economia circular, eficiència energètica, etc.

Anthesis Lavola té les seus a Barcelona (Rbla. Catalunya, 6) i a Manlleu (Ecoedifici), i oficines a Madrid, Pamplona, Bogotà (Colòmbia) i Andorra. Les dues seus han obtingut el certificat LEED (USGBC) d’edificació sostenible, en línia amb els valors d’Anthesis Lavola.

WEB: www.lavola.com