Lavola


lavola-logo

 

 

 

Any:
Manlleu, 1981
Sector:
Serveis de sostenibilitat
Dades significatives:
5 oficines
140 persones
470 clients
450 projectes
Prop de 7M€ de facturació
Sistema de qualitat i gestió ambiental i energètica d’acord amb les normes ISO 9001, ISO 14001 i ISO 50001


 

lavola-manlleu-ecoedifici-g Lavola és una empresa pionera en el sector de la sostenibilitat amb més de 35 anys d’història, compromesa en oferir solucions als seus clients a través de serveis integrals focalitzats en els objectius i donant resposta a través de les diferents disciplines que treballa: educació, consultoria i comunicació.

Està formada per un equip de persones pluridisciplinars: d’educadors que treballen per l’aprenentatge de grans i petits; de consultors que ofereixen assessorament a empreses i organitzacions per ajudar-les a millorar; i de comunicadors que ajuden a transmetre les accions que estan duent a terme els seus clients.

Lavola ha desenvolupat el nou concepte de “cosostenibilitat”: la sostenibilitat que es transmet. Amb una missió clara; impulsar les millors solucions en el context dels valors ètics, del respecte i de l’equilibri que promou la sostenibilitat i ajudar als grups d’interès a créixer també en aquest sentit.

Té les seus a Barcelona (Rbla. Catalunya, 6) i a Manlleu (Ecoedifici), i oficines a Madrid, Bogotà (Colòmbia) i Andorra. Les dues seus han obtingut el certificat LEED (USGBC) d’edificació sostenible, en línia amb els valors de Lavola.

WEB: www.lavola.com