La Comunitat Minera Olesana celebra l’Assemblea General Extraordinària amb la mirada en els actes del 150è aniversari

La Comunitat Minera Olesana va celebrar dissabte passat, 20 d’octubre, l’Assemblea General Extraordinària. L’acte es va iniciar amb la visita a l’exposició de fotografies de Miquel Guillamon, ‘Miralls del llac del parc’, que és un record a l’antic llac.

Durant l’AGE, el president de la CMO, Joan Arévalo, va fer un repàs als darrers 25 anys de cooperativa i va presentar els actes de celebració del 150è aniversari.

De cara al final de l’any 2018 i el 2019, la cooperativa ha programat més actes commemoratius que tindran el seu punt àlgid en el mes de desembre. Aquestes en són les principals dates:

  • 23 de novembre: Presentació de llibre commemoratiu dels 150 anys. A les 19:30 hores a la Sala d’Actes de la CMO, presentació del llibre ‘Recull històric de l’aigua d’Olesa. 150 anys de la fundació de la Societat Minera Olesana’.
  • 1 de desembre: Acte Institucional del 150è aniversari. A les 11 hores al Casal Catequístic.
  • 8 de desembre: Ballada de Sardanes. La trobada es farà a la Plaça de la Sardana, amb la música de la Cobla Vila d’Olesa, i ha estat organitzada conjuntament per la CMO i l’Agrupació Sardanista d’Olesa.
  • 16 de desembre: Concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès. A les 18 hores a La Passió d’Olesa.
  • 1 de marçInauguració de l’exposició dels 150 anys. S’ubicarà a la Casa de Cultura fins al dia 31 de març i també s’emmarcarà en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua. L’exposició ha estat promoguda per la CMO i pel Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

Comments are closed.